LICHIDE
• apa: imediat
• fructe blenduite/pisate: 20-30 min
• legume la aburi/gătite, legume cu frunze verzi: 40 min
• merele, perele, piersicile, cireșele: 40 min
LEGUME SUCULENTE
• morcovii, guliile, sfecla, păstârnacul: 50 min
• pepenele galben: 30 min
• pepenele roșu: 20 min
• portocalele, grapefruitul, strugurii: 30 min
• salata verde, roșiile, castravetele, țelina, ardeiul gras roșu/verde: 30-40 min
• salate/legume: 20-30 min
• sucurile de fructe și legume: 15-20 min
• supa clară de legume: 15-20 min
ALIMENTE SEMI-LICHIDE
• zucchini, broccoli, conopida, porumbul, varza: 45 min RADACINOASE
LEGUME CU AMIDON
• boabele de soia: 120 min
OLEAGINOASE
• cartoful, cartoful dulce, anghinarea, castanele: 60 min
• lintea, lime, mazărea, fasolea roșie: 90 min
• migdale, alune raw, caju, pecan: 150-180 min
• orez brun, mei, hrișcă, făină de porumb, ovăz: 90 min
CARNE si PROTEINE ANIMALE
• brânză cottage din lapte integral: 120 min
• carnea de curcan: 120-150 min
• carnea de miel, vită: 180-240 min
• carnea de porc: 240-300 min
• carnea de pui: 60-120 min
• carnea de vânat: 300 min
• cașcaval, parmezan, brânza tare: 240-300 min
• gălbenușul de ou: 30 min
• lapte degresat, ricotta, brânză cottage sau slabă: 90 min
• laptele: 180 min
• oul întreg: 45 min
• peștele cod, cambula, fructe de mare: 30 min
• peștele somon, hering: 45-60 min